ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΘΩΝΟΣ 22, ΔΑΦΝΗ 17234 ΑΘΗΝΑ  

ΤΗΛ 2109761378

ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 17η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες

Η αναβληθείσα Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  θα πραγματοποιηθεί την

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

στις 11:30 πμ στην αίθουσα του Συλλόγου Κανδυλιωτών Αττικής οδός Κεραμικού 23 Αθήνα.

Πέραν από τις συνηθισμένες τυπικές διαδικασίες που γίνονται σε ανάλογες εκδηλώσεις ( απολογισμός Δ.Σ., απαλλαγή Δ.Σ., προϋπολογισμός νέας χρονιάς ) την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Κατόπιν αυτού παρακαλούμε όσους επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την 30η Μαρτίου 2019 προκειμένου να καταρτίσουμε έγκαιρα το σχετικό ψηφοδέλτιο.

Προς το τέλος των σχετικών διαδικασιών θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση που θα μας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να περάσουμε και λίγο χρόνο με χορό και τραγούδι.

Η οικονομική επιβάρυνση των μελών περιορίζεται στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής και αυτό για να είναι έγκυρη και νόμιμη η συμμετοχή μας στην Γενική Συνέλευση.

Αγαπητοί συμπατριώτες

Η επιτυχία της εκδήλωσης του Συλλόγου μας εξαρτάται από όλους μας. Προγραμματίστε από τώρα τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποχρεώσεις ώστε στις 31 Μαρτίου 2019 να είσαστε κοντά μας.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΗΣ               ΜΑΡΙΑ ΡΗΓΑ